h4XxX0r p4g3

Kända spelfusk på Xbox

I princip alla spel som finns på nätet idag har något fusk som du kan utnyttja, till och med slots. De spel som det kanske fuskas mest i är spel för Xbox, där du faktiskt kan hitta sidor som ägnar sig helt eller delvis åt att publicera olika fusk som du kan använda när du till exempel spelar Sims 4. Vad sägs om att du kan ändra karriären för din sim där du kan ändra humöreffekter, lägga till pengar, ändra antalet simmar du vill ha eller fixa tillbaka elen om du har råkat glömma att betala dina räkningar i tid?

Andra kända fusk i spel

Saints Row 2 är ett annat spel där det listas olika koder för spelarförmåga, fordon, vapen, världen och andra fordon. Det är en hel del som du kan få hjälp med och det ligger helt öppet ute på internet. Fall Out 4 är ytterligare ett känt spel som du kan hitta mängder med fusk till. Här kan du få hjälp med kommandon och fusk för karaktären, miljön, strider och dina prylar. Till Grand Theft Auto 5 kan du hitta fusk för spelmekaniken. Exempelvis kan du bli odödlig, få mer ammunition, bli mer eller mindre efterlyst eller få en fallskärm.

Sajter för fusk

Det finns idag sajter som listar alla fusk till Xbox som gör att du kan vinna ditt spel. En sajt är till exempel CheatCodes där du helt enkelt skriver in namnet på det spel du vill få fuskkoder till eller få veta vad du kan fuska med. Sedan väljer du ditt spel och där hittar du allt från fusk och guider till koder och easter eggs. Eurogamer.se och fuska.nu är två andra sajter med fusk och kommandon. Vissa spel är svåra och det kan vara svårt att komma förbi vissa nivåer, därför publiceras kända fusk för att hjälpa dig komma vidare i ditt spel.

Life hacks

Life hacks är ett begrepp som har blivit populärt på senaste tiden och det handlar helt enkelt om metoder för olika aktiviteter som gör livet enklare, Genvägar till olika vardagliga mål kan man säga. Vi ska gå igenom några av dem och ge dig chansen att ta del av dessa små trix för att göra vardagen lite smidigare och lite bättre. Vill man inte beblanda sig med livet IRL utan föredrar att stay connected, eller rent av redan kan alla viktiga life hacks, så kan man stanna i internets trygghet på freegame.nu, kongregate.com eller armorgames.com

Vårt första tips kan användas när du handlar mat, specifikt vid de tillfällen då du väljer de lite nyttigare varianterna. När du inhandlar inplastad sallad ska du alltid kolla efter den som det är minst luft i eftersom denna är fräschast. När salladen förpackas sugs nämligen luften ut ur påsen, men med tiden ger salladen ifrån sig gas och gör den luftig.

Bubbelbad och äggkok

Gillar du att ta ett varmt bad, men störs av att vattnet blir kallt så snabbt? Bada med bubblor! Om du badar bubbelbad isolerar bubblorna vattnet och värmen stannar kvar längre. Du kan också med hjälp av ett enkelt trick få dina kokta ägg att hålla längre. Detta gör du genom att koka dem med mineralolja. På så vis håller de i sju extra dagar.

Korrigera röstmeddelande

Har du spelat in ett röstmeddelande och i sista minuten upptäckt att du har sagt något dumt och fått panik men inte kunnat ändra det? Det finns faktiskt ett sätt som gör att du får en chans att spela in ett nytt. Tryck bara på #-knappen, då raderas den gamla inspelningen och en ny startas. Detta fungerar oavsett operativsystem!

Naturliga ”glasögon”

Om du har glömt dina glasögon hemma och måste läsa en text eller fokusera noga på en detalj, så finns det ett knep som du kan ta till. Forma bara ena handen till ett rör, och håll framför ögat, så blockeras ljus runtomkring från att påverka fokuset. På så vis kan du se en enskild detalj tydligare och få en skarpare bild.