Kända spelfusk på Xbox

I princip alla spel som finns på nätet idag har något fusk som du kan utnyttja, till och med slots. De spel som det kanske fuskas mest i är spel för Xbox, där du faktiskt kan hitta sidor som ägnar sig helt eller delvis åt att publicera olika fusk som du kan använda när du till exempel spelar Sims 4. Vad sägs om att du kan ändra karriären för din sim där du kan ändra humöreffekter, lägga till pengar, ändra antalet simmar du vill ha eller fixa tillbaka elen om du har råkat glömma att betala dina räkningar i tid?

Andra kända fusk i spel

Saints Row 2 är ett annat spel där det listas olika koder för spelarförmåga, fordon, vapen, världen och andra fordon. Det är en hel del som du kan få hjälp med och det ligger helt öppet ute på internet. Fall Out 4 är ytterligare ett känt spel som du kan hitta mängder med fusk till. Här kan du få hjälp med kommandon och fusk för karaktären, miljön, strider och dina prylar. Till Grand Theft Auto 5 kan du hitta fusk för spelmekaniken. Exempelvis kan du bli odödlig, få mer ammunition, bli mer eller mindre efterlyst eller få en fallskärm.

Sajter för fusk

Det finns idag sajter som listar alla fusk till Xbox som gör att du kan vinna ditt spel. En sajt är till exempel CheatCodes där du helt enkelt skriver in namnet på det spel du vill få fuskkoder till eller få veta vad du kan fuska med. Sedan väljer du ditt spel och där hittar du allt från fusk och guider till koder och easter eggs. Eurogamer.se och fuska.nu är två andra sajter med fusk och kommandon. Vissa spel är svåra och det kan vara svårt att komma förbi vissa nivåer, därför publiceras kända fusk för att hjälpa dig komma vidare i ditt spel.